• VTON bijeenkomst FC Wolvega

  20 feb 2023
 • STAPPEN MAKEN KOST ENERGIE….
  Ook bij FC Wolvega

  VTON BIJEENKOMST
  Afgelopen woensdag 15 februari 2023 stond de VTON bijeenkomst gepland in de kantine van FC Wolvega. Een mooie opkomst zorgde voor zo’n 40 aanwezigen. Trainers van de onder-, midden- en bovenbouw, coördinatoren, hoofden jeugdopleiding en afgevaardigden van de jeugdcommissie, technische commissie en selectiecommissie waren vertegenwoordigd.
  In een tijd waar jeugdtrainers schaars zijn mogen wij bij FC Wolvega constateren dat de betrokkenheid binnen de vereniging groot en groeiende is op vrijwel alle fronten.

  POSITIEF
  Zonder te beweren dat alles vlekkeloos verloopt, staat de vereniging er goed op. De ontwikkelingen van onze jeugdtrainers zijn duidelijk zichtbaar, waardoor jeugdleden meer plezier ervaren en daardoor continu blijven ontwikkelen. Randvoorwaarden zijn steeds beter geregeld. Hierdoor kunnen de Hjo’s meer tijd op het veld doorbrengen om de jeugdtrainers in de praktijk, waar nodig, te ondersteunen.

  Tegelijkertijd blijft het aantal jeugdleden stijgen, maar omarmen we extra instroom in de JO7,JO8 en JO9 van harte.

  BEHOEFTE NUMMER 1
  De belangrijkste behoefte; oefenstof! Uit onderzoek blijkt oefenstof met stip op één te staan. Met ondersteuning op 2. Hierin voorziet de vereniging volop. We hebben tevens met elkaar afgestemd om nog meer gebruik te maken van de beschikbare oefenstof en kennis met elkaar te blijven delen.

  DIVERS TRAINERSCORPS
  Van gediplomeerde trainers (UEFA B&C, junioren trainer, pupillen trainer) tot enthousiaste ouders zonder voetbalervaring. Van CIOS-stagiaires, voetbalvaders en moeders tot oudere jeugdleden die de jongste jeugdleden graag willen trainen.

  Met een gevarieerde groep jeugdopleiders maken we mooie stappen. Kortom, wat houd jou nu nog tegen om deel uit te maken van het mooiste spelletje ter wereld (vind ik) bij deze mooie vereniging?