Sportpark Molenwiek
Kruistraat 3-50561 – 614 807
8471 HH Wolvegainfo@fcwolvega.nl

Vriendenclub FC Wolvega levert mooie bijdrage aan kantine

In 1997 is de Vriendenclub FC Wolvega opgericht. Intussen bestaat deze stichting al 23 jaar en in de loop der jaren hebben ze veel voor FC Wolvega kunnen betekenen. Diverse zaken zijn dankzij (tribune langs het hoofdveld) of mede dankzij (nieuwe toiletvoorzieningen in de kantine) de Vriendenclub gerealiseerd.

Met dank aan Gea de Jonge hebben we ook onze (financiële) bijdrage geleverd aan de inrichting van de nieuwe kantine. Dit zal binnenkort worden voortgezet met een prachtige fotowand die de geschiedenis van FC Wolvega in beeld zal brengen. Momenteel is Bert Schouwstra in de avonduren druk bezig om de honderden beschikbare foto’s te rangschikken. Daarnaast zal binnenkort een nieuw ‘Vrienden van FC Wolvega’ bord in de kantine worden geplaatst. Hier zullen alle huidige leden van de Vriendenclub op worden vermeld.

Momenteel hebben we ruim 80 leden. Hier zijn wij heel blij mee, maar in ons bestand en op het bord is zeker nog ruimte voor nieuwe leden. Dus meld je aan als VRIEND van FC Wolvega. Je kunt lid worden voor €45 per jaar.

Aanmelden kan via https://www.fcwolvega.nl/vrienden-van-fc-wolvega

Je krijgt daarmee een eervolle vermelding op het bord en uiteraard ook zeggenschap over de manier waarop onze gelden aan FC Wolvega besteden. Heb je als lid van de Vriendenclub ideeën dan horen we ze graag. Dat kan via de mail op: vriendenclubvanfcwolvega@gmail.com maar je mag dit ook laten weten aan één van onderstaande bestuursleden.

Met vriendelijke groet,

Namens de Vriendenclub FC Wolvega

Jan Maarten Lamsma, Gea de Jonge, Peter van Huizen, Geert Dekker en Bertus Postma.