Sportpark Molenwiek
Kruistraat 3-50561 – 614 807
8471 HH Wolvegainfo@fcwolvega.nl

Vernieuwd logo FC Wolvega!

Ons vernieuwde logo is een feit! Het huidige logo dateert van 1968, toen gingen DOG en DIOW samen tot Fusie Club Wolvega. Het logo heeft de tand des tijds meer dan weerstaan en prijkt al ruim 50 jaar trots op de borst van het unieke paarse shirt.
 
Sinds 2017 spelen we prestatie voetbal uitsluitend op zaterdag en hebben we vele mooie veranderingen gerealiseerd. Een vernieuwd logo past dan juist nu uitstekend bij het nieuwe elan van FC Wolvega. Het vernieuwde logo toont het respect voor het verleden en daarom is het oude logo nog steeds duidelijk herkenbaar in het nieuwe. Omdat we trots zijn op onze lange historie hebben we ook ‘sinds 1928’ in het logo laten opnemen. Het logo is ontworpen door speelster van onze Dames 1 Nada Moes met ondersteuning van grafisch ontwerpbureau Veenstra Design. Met respect voor het verleden en het oog op de toekomst presenteren we hierbij het vernieuwde logo van FC Wolvega, voetbal sinds 1928 in de hoofdplaats van Westellingwerf.
 
Dit logo zal nu zijn intrede doen op al onze uitingen en tevens op de kleding van FC Wolvega. Meer over ons nieuwe kledingcontract binnenkort….stay tuned.