Sportpark Molenwiek
Kruistraat 3-50561 – 614 807
8471 HH Wolvegainfo@fcwolvega.nl

Vacature sponsorcommissie FC Wolvega

Vacature Sponsorcomissie

Ter versterking van de Sponsorcommissie zijn wij op zoek naar een echte netwerker die enthousiast sport en bedrijfsleven kan verbinden!

Sponsorcommissie:

De sponsorcommissie is verantwoordelijk voor het verwerven van financiën uit sponsoring en fondsenwerving voor voetbalvereniging FC Wolvega. De commissie legt contacten met potentiële sponsoren en onderhoudt contacten met bestaande sponsoren. Tevens behartigt de commissie de belangen van sponsoren in overeenstemming met de verenigingsbelangen en weet waar mogelijk de wegen te begaan voor fondsenwerving. De commissie bestaat momenteel uit 8 vrijwilligers.

Werkzaamheden:

– Uitbreiden van het sponsorbestand door op zoek te gaan naar nieuwe sponsoren
– Bijdragen aan het uitvoeren van sponsoruitingen zoals het organiseren en realiseren van sponsoruitingen op Sportpark Molenwiek of andere vormen van sponsoring
– Meedenken, vormgeven, vernieuwen en reguleren van het sponsorbeleid
– Onderhouden van en investeren in relaties met bestaande sponsoren
– Kansen zien en adequaat benutten van mogelijkheden in fondsenwerving
– Ontvangen van balsponsoren tijdens thuiswedstrijden van FC Wolvega 1 en FC Wolvega Vrouwen 1 (volgens roulatiesysteem)

Tijdsbesteding:

Het actief zoeken naar potentiële sponsoren dient te worden opgepakt evenals de fondsenwerving. Het organiseren van de reclame uitingen van de sponsoren kost tijd maar is afhankelijk van het aantal sponsoren. De tijdsinvestering is een inschatting op basis van het bestaande aantal sponsoren en de verwachting van het aantal nieuwe sponsoren in het seizoen 2018-2019. Dit zal gemiddeld neerkomen op ongeveer 1 a 2 uur per week. Piekmomenten (mogelijk de organisatie van een evenement) en de periodieke vergaderingen zijn niet meegenomen in de inschatting.

Profiel:

Wij zijn op zoek naar een gezellig en gemotiveerd commissielid dat zich goed kan vinden in het volgende profiel:

– Je bent commercieel en beschikt over een netwerk in de regio, kortom je bent een echte netwerker die sport en bedrijfsleven kan verbinden
– Je beschikt over goede sociale vaardigheden en bent assertief
– Je hebt goede organisatorische vaardigheden
– Je bent representatief en enthousiast
– Je kunt uitleg geven aan de toekomstplannen van FC Wolvega en de sponsoren hiervoor enthousiasmeren

Interesse?

Wil jij je graag vrijwillig inzetten voor onze sportieve en gezellige vereniging? Past bovenstaande bij je en vind je het leuk om een steentje bij te dragen aan het commerciële beleid van onze club? Stuur dan zo snel mogelijk een mail naar sponsorcommissie@fcwolvega.nl.