Sportpark Molenwiek
Kruistraat 3-50561 – 614 807
8471 HH Wolvegainfo@fcwolvega.nl

Superverkoper (Grote Club actie) Sven Jonkers door FC Wolvega in het zonnetje gezet!

Afgelopen week is Sven Jonkers in het zonnetje gezet door de commissie van de Grote Club Actie van FC Wolvega. Sven is 6 jaar en voetbalt in FC Wolvega JO7-2. Vanaf september is FC Wolvega gestart met de Grote Club Actie en daarbij is deze jongeman heel erg opgevallen wat betreft zijn lotenverkoop. Gemiddeld gezien heeft elk lid van FC Wolvega op dit moment 5 loten per persoon verkocht of gekocht. Sven dacht daar anders over en heeft (met behulp van zijn vader Pascal) de online verkoop een boost gegeven.

Commissielid Michel van Nieuwkoop feliciteert Sven Jonkers

Door middel van de volgende link https://lot.clubactie.nl/lot/f.c.-wolvega/30698 (geldig tot en met 30 november 23:59u) door te sturen naar familie en vrienden, heeft Sven maar liefst 112 loten verkocht voor FC Wolvega. Dat verdient natuurlijk extra aandacht en een leuk geschenk.

De commissie had vernomen dat Sven een groot fan is van SC Heerenveen. De kledingkast ligt vol met o.a. een shirt van Michel Vlap en handschoenen van de keeper. Aangezien zijn vader al een seizoenkaart heeft en door Corona geen publiek wordt toegelaten, hebben we het over een andere boeg gegooid.

Via Jan Maarten Lamsma en insider Gerrit Veldhuizen hebben we een shirt weten te bemachtigen met alle handtekeningen van de spelers van SC Heerenveen. Grote klasse Sven, heel erg bedankt voor jouw inzet!

LET OP: Door de huidige CORONA beperkingen kunnen loten uitsluitend ingeleverd worden op de Geraniumstraat 15 en Lepeltjesheide 93. De uiterste datum hiervoor is 30 november 2020 om 20 uur.