Sportpark Molenwiek
Kruistraat 3-50561 – 614 807
8471 HH Wolvegainfo@fcwolvega.nl

Succesvolle digitale ALV

Vanwege de Corona richtlijnen hadden wij besloten om de Algemene Ledenvergadering volledig digitaal te organiseren. Een primeur! Ieder aangemeld lid kreeg een link om in te loggen en kreeg een mooi beeld voorgeschoteld van FC Wolvega.

Voorzitter Germ Jan de Jong gaf in een mooi betoog aan waar de reis van FC Wolvega ons de afgelopen jaren heeft gebracht. Namelijk van de start van een werkgroep om constructief de club naar een volgend plan te tillen tot en met de opstart van nieuwe commissies, aanmeldingen van nieuwe vrijwilligers, gezellige en succesvolle voetbalteams en installatie bestuur, de verbouwde kantine en ten slotte de realisatie van het nieuwe kunstgrasveld met al onze partners en sponsoren!

Hier is nu een korte video impressie van gemaakt en beschikbaar gekomen op het YouTube kanaal van FC Wolvega.

Financieel heeft FC Wolvega ook impact van de richtlijnen welke gelden vanwege Corona. Afgelopen seizoen kon er vanaf mid maart niet meer gevoetbald worden en misten daarnaast ook de inkomsten vanuit de kantine. Desondanks kan FC Wolvega nog steeds melden dat het een gezonde vereniging is.

Ook werd de nieuwe voorzitster van de jeugdcommissie, Marieke Osinga, officieel benoemd en treed daarmee toe tot het bestuur.  Aftredend en niet herkiesbaar waren Arjan vd Berg als voorzitter van accommodatiezaken, Robert Ensing als voorzitter Technische Zaken en Alfred Tros als secretaris. Een groot dankwoord ging uit naar deze mannen voor hetgeen zij allemaal betekend hebben voor FC Wolvega in hun functie. Gelukkig blijven zij wel verbonden aan FC Wolvega waarbij Robert Ensing nu assistent trainer is van Heren 1.

   

vlnr: Jan Maarten Lamsma, Anja Veldhuizen, Jostijn Punter, Germ Jan de Jong, Marieke Osinga, Gertin Schraa, Jelle Hof

Natuurlijk zijn wij nog steeds actief op zoek naar vrijwilligers voor invulling van diverse vacatures. Mocht u zich willen inzetten voor deze bloeiende vereniging, kijk dan eens naar de volgende vacatures. Vragen en/of aanmeldingen kunnen via bestuur@fcwolvega.nl