Sportpark Molenwiek
Kruistraat 3-50561 – 614 807
8471 HH Wolvegainfo@fcwolvega.nl

Stem op FC Wolvega via Rabo Clubsupport!

 

Ook via Rabo Clubsupport wil FC Wolvega scoren!

Met Rabo ClubSupport investeert Rabobank als coöperatieve bank een deel van hun winst in lokale clubs en verenigingen. Rabobank Heerenveen-Zuidoost Friesland stelt dit jaar € 200.000,- beschikbaar.

Elke stem is geld waard! En die ondersteuning hebben wij als vereniging nu hard nodig in deze uitdagende periode rondom COVID-19. Als FC Wolvega hebben wij aangegeven dat wij een steun in de rug kunnen gebruiken om verder te investeren in onderhoudsmachines voor ons sportpark. Dit gaat een enorme verlichting zijn voor onze vrijwilligers (waarvan sommigen >80 jaar oud zijn!).

Daarom hebben wij uw steun en stem nodig!
Elk lid mag 5 stemmen uitbrengen en maar maximal 2 op een vereniging. Wij hopen op uw 2 stemmen natuurlijk.

Stemmen gaat nu heel eenvoudig. U krijgt een brief , mail of een bericht in uw app (wanneer u daar gebruik van maakt) met een code. Ga naar www.rabo-clubsupport.nl of door in te loggen in de app of op de Rabobank website en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport. Van 5 t/m 24 oktober 2020 kunnen de stemmen uitgebracht worden. Om te kunnen stemmen dien je lid te zijn van de Rabobank. Ga in deze periode naar www.rabo-clubsupport.nl en breng je stem uit!