Sportpark Molenwiek
Kruistraat 3-50561 – 614 807
8471 HH Wolvegainfo@fcwolvega.nl

Sportpark verboden te betreden: oproep aan alle ouders.

Beste leden,
 
Regelmatig komt het voor dat wanneer het sportpark gesloten is, er toch gespeeld wordt op de velden. Zoals echter duidelijk zichtbaar vermeld aan de omheining (bordjes ‘verboden toegang’!) is degene die buiten de openingstijden zich op het sportpark bevindt in overtreding. Het is gewoon verboden voor iedereen om over of door het hekwerk te klimmen en het terrein te betreden en men mag er bijvoorbeeld niet voetballen. Wie dit wel doet, riskeert een boete.
 
Helaas hebben wij gisteren en vandaag moeten constateren dat er wel kinderen op het park komen. Ergens is dat wel begrijpelijk, maar de oproep is niet voor niets. Vandaar dat ik hierbij een extra toelichting op dit besluit geef. Aangezien er in ieder geval tot 6 april niet wordt gevoetbald, willen we de tijd nuttig gebruiken. We zijn daarom begonnen met voorbereidende werkzaamheden voor de aanleg van het kunstgrasveld. Dat betekent dat er zwaar materieel over het park rijdt. Daarnaast willen we proberen om het reguliere veldonderhoud, zoals het doorzaaien, nu te doen ipv na afloop van het seizoen. Dit werkt natuurlijk alleen als er gehoor wordt gegeven aan onze oproep om het park niet te betreden.
 
Hierbij daarom nogmaals de dringende oproep om uw kinderen te instrueren om onze oproep op te volgen en niet op de voetbalvelden te komen. Als aan deze oproep niet wordt voldaan, dan zien wij ons genoodzaakt om de betreffende  personen aansprakelijk te stellen voor schade. Uiteraard is deze oproep ook bedoeld voor de veiligheid.
 
Vertrouwende jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, wees sportief en dank voor het begrip.
 
Vriendelijke groet,
Namens bestuur FC Wolvega
Germ Jan de Jong
Voorzitter