Sportpark Molenwiek
Kruistraat 3-50561 – 614 807
8471 HH Wolvegainfo@fcwolvega.nl

Sponsoring

De sponsorcommissie van FC Wolvega wil een bijdrage leveren aan de promotie van onze voetbalvereniging in de ruimste zin van het woord.

Voor de vele activiteiten naast het voetbal (denk bijvoorbeeld aan de vele jeugdactiviteiten, slotavond etc.) en voor de entourage van de vereniging zijn zij een onmisbare schakel. Zij brengen de vereniging in de gelegenheid om net dat stukje meer te bieden rondom en in het veld, dat er voor zorgt dat FC Wolvega met recht een levendige en aantrekkelijke vereniging genoemd mag worden.

De afgelopen jaren heeft de sponsorcommissie een stabiel en krachtig sponsorbestand vast kunnen leggen met daarin veel bedrijven en organisaties uit Wolvega en de nabije omgeving.

Stuk voor stuk dragen zij FC Wolvega een warm hart toe met waardevolle sponsorbijdragen.

Sponsoren die begrijpen dat een vereniging als FC Wolvega met bijna 600 leden deze financiële ondersteuning ook echt hard nodig heeft. Door de sponsorbijdragen is de vereniging in staat de

contributie betaalbaar te houden en veel (neven)activiteiten voor de enthousiaste leden te organiseren. Met de uitvoering van het Masterplan voor een complete upgrading van ons

Sportpark Molenwiek met o.a. de aanleg van een kunstgrasveld, de realisatie van nieuwe verlichting rondom het hoofdveld en de recente renovatie van het clubgebouw laat FC Wolvega zien toekomstbestendig te willen zijn.

Denkt u iets op sponsorgebied voor FC Wolvega te kunnen betekenen, heeft u een ‘gouden tip’, goed idee en/of draagt u de club gewoon een warm hart toe?

Neem dan contact met ons op via sponsorcommissie@fcwolvega.nl .

Uiteraard kunt u de leden van de sponsorcommissie ook aanspreken op ons Sportpark Molenwiek!

Door hier te klikken krijgt u alle sponsormogelijkheden te zien.

Verder kunt u de activiteiten van de Sponsorcommissie ook volgen op de website, Facebook en Instagram pagina van FC Wolvega.

De sponsorcommissie bestaat uit de volgende personen:

Jan Maarten Lamsma (voorzitter)
Bert Schouwstra
Barry Hofstra
Redginald Jonker
Erik Lamsma
Alan van der Wal
Michel van Nieuwkoop
Piter Smidt