Sportpark Molenwiek
Kruistraat 3-50561 – 614 807
8471 HH Wolvegainfo@fcwolvega.nl

FC Wolvega viert feestelijke slotdag

Afgelopen 15 juni hebben wij met de gehele vereniging een fantastische slotdag beleefd en daarmee ook een mooi einde van een gezellig, sportief en succesvol seizoen!

Ook dit jaar stond het weer bol van de activiteiten voor jong en oud. De dag werd begonnen met een sponsorloop waarbij zo’n 70 leden geld ingezameld hebben voor een nieuwe kledinglijn welke wij willen invoeren. Daarna was het de beurt aan de jeugd t/m 13 jaar om hun kunsten te vertonen tijdens het pannatoernooi, waarbij er een mooie mix was van strijd, passie en gezelligheid. In de kantine kon de oudere jeugd hun kunsten vertonen tijdens een FIFA speltoernooi.

De middag werd afgesloten door de senioren welke nu eens hun balgevoel konden vertonen met behulp van een volleybal. Hilarische momenten werden afgewisseld met fanatisme. Inmiddels was Jan Smink met de foodtruck al druk aan het bakken om ook de inwendige mens te verzorgen.

Rond 18 uur werden de kampioenen gehuldigd, te weten de JO12-1 en de MO17-1. Het Zaterdag 1 herenelftal werd rond 21 uur gehuldigd waarbij er mooie woorden waren van de wethouder J. Jongebloed.

Ook werd de finale van de Weststellingwerfcup gespeeld tussen Trinitas en FC Wolvega. Er was een mooie opkomst, waarbij zich ook een spannende strijd op het veld voltrok. Uiteindelijk won Trinitas de wedstrijd met 3-1 en werd daarij de beker en wisselbokaal uitgereikt door de wethouder.

De avond werd gezellig afgesloten onder muzikale begeleiding van B’84.

Wij willen iedereen bedanken voor de organisatie van deze prachtige dag, want zonder vrijwilligers kunnen wij dit allemaal niet realiseren!

Tot volgend seizoen en geniet van de zomerperiode.

(foto’s: Hermien Feenstra)