Sportpark Molenwiek
Kruistraat 3-50561 – 614 807
8471 HH Wolvegainfo@fcwolvega.nl

Scoor nu met de kortingscode bij onze Sponsor van de Week

Veenstra.Design

FC Wolvega biedt haar sponsoren in deze lastige bijzondere tijd gratis een podium aan om toch in de spotlights te treden voor een groot publiek als “Sponsor van de Week”. Dit om onze lokale sponsoren een hart onder de riem te steken en iets voor onze trouwe sponsoren terug te kunnen doen.
Veenstra.Design stelt zich voor en heeft nog een leuke actie:
“Wij zijn Veenstra.Design, een creatief fullservice reclamebureau en trotse sponsor van FC Wolvega! Wat uniek is aan ons bedrijf is dat we zowel ontwerpen als realiseren. Wij bieden het totaalconcept; een logo, een website, het beletteren van de bedrijfsauto en het pand voorzien van een prachtig interieur én binnen- en buitenreclame. Dus wij hebben alles onder één dak om een bedrijf volledig te ontzorgen. FC Wolvega geeft ons de gelegenheid om in dit item ‘Sponsor van de week’ meer over onszelf te vertellen”.
 
– Waarom draagt Veenstra.Design FC Wolvega graag een warm hart toe?
“Het nieuwe bestuur heeft met nieuwe mensen en veel inzet de afgelopen jaren weer een bruisende vereniging van FC Wolvega gemaakt. Ondanks dat corona momenteel roet in het eten gooit, kijken ze vooral naar wat wél mogelijk is. En hebben ze hun best gedaan om, d.m.v. clinics, cursussen en wedstrijden onderling, de jeugd toch de mogelijkheid te geven om te voetballen. Daarom dragen wij FC Wolvega een warm hart toe! “
 
– Hoe kunnen klanten en FC Wolvega leden jullie in deze tijd bereiken, bezoeken en bij u bestellen?
“Veel bedrijven zijn hard getroffen omdat ze hun zaak (al enige tijd) dicht moeten houden. Wij hebben hier niet mee te maken maar wel met het feit dat beurzen sinds februari 2020 al afgelast worden. Dus op het gebied van standbouw zijn wij in het hart geraakt. Gelukkig hebben we een brede dienstverlening. Wij zijn gewoon 5 dagen in de week per mail (info@veenstra.design) en telefonisch (0561 61 71 00) bereikbaar voor onze klanten op het gebied van grafisch ontwerp, websites, interieuropdrachten, drukwerk, binnen- en buitenreclame”.
 
– Waar kijken jullie naar uit in deze tijd?
“Wij kijken, net als iedereen, uit naar het normale leven. Een leven waarin we kunnen gaan en staan waar we willen; sporten, uit eten, naar een concert of een festival. Waar we weer samen kunnen zijn met de mensen die ons lief zijn en het afstandelijke leven niet meer aan de orde is. Zakelijk gezien kijken we er naar uit dat de internationale beurzen weer georganiseerd gaan worden. Zodat wij weer bijzondere stands kunnen ontwerpen, realiseren en ter plaatse over de hele wereld opbouwen voor onze standbouwklanten. Dan is ons totaalconcept weer compleet”.
 
– Hebben jullie nog een leuke boodschap voor de lezers/volgers?
De afgelopen tijd hebben wij, net als FC Wolvega, gekeken naar de mogelijkheden i.p.v. de beperkingen. Dit heeft gezorgd voor andere soort opdrachten en mooie samenwerkingen, waar we dankbaar voor zijn. Wij gaan ook graag een samenwerking met de volgers van FC Wolvega aan! Als je ook onze volger wordt op social media én voor 15 maart 2021 een offerte bij ons aanvraagt met de kortingscode FCWolvega15, krijg je 15% korting. We kijken uit naar je opdracht dan maken we er samen een mooie wedstrijd van, jij zet de aanval op en wij maken hem af. Want als je wilt scoren met je onderneming, dan stel je ons op!
 
 
(klik op de foto voor de link naar facebook pagina Veenstra Design)