• Schitterende dag FC Wolvega - SC Heerenveen

  6 jul 2023
 • Afgelopen maandag 3 juli stond de dag in het teken van SC Heerenveen. Na een zeer intensieve voorbereiding was het dan eindelijk zo ver. In de middag waren zo'n 60 kinderen actief tijdens de SC Heerenveen voetbalclinic. Deze clinic bestond naast voetbal activiteiten ook uit verschillende spellen. Onder begeleiding van zowel SC Heerenveen als FC Wolvega werd het een zeer gezellige middag.

  Nadat de jongste kids een patatje en wat drinken hadden gehad was het tijd voor de senioren en werd het park overgenomen door de selecties van FC Wolvega, SC Heerenveen en maar liefst meer dan 2000 bezoekers!! Na een goede warming up kwamen de selecties iets voor zeven uur het veld op met in de line up, onze spelers van de JO7 aangevuld met enkele kinderen van onze selectiespelers. Het Friese volkslied werd gespeeld, een mooie grote groepsfoto en toen werd de wedstrijd aangevangen. Het was duidelijk dat SC Heerenveen direct een goede indruk wilde maken op al haar fans. Er werd geen gas terug genomen en al snel stonden er een aantal doelpunten op het scorebord. Uiteindelijk kwam de eindstand op 0-14.  Daarna werd het een gezellige boel op het veld met de jeugdige handtekeningenjagers, waarna het wel een tijdje duurde voordat enkele SC Heerenveen spelers uiteindelijk de kleedkamers konden opzoeken. In de tussentijd had DJ Jeroen het publiek al warm gedraaid en barstte het feest los in de tent. De bekende zanger Gaatze Bosma deed er nog een schepje bovenop waardoor het een ontzettend leuke, gezellige avond werd. 

  Onze dank gaat uit naar iedereen die een steentje bijgedragen heeft aan deze dag. Wij kunnen ontzettend trots zijn wat wij als vereniging neergezet hebben met elkaar. Een zeer mooi visitekaartje. Dit was ook af te leiden uit de vele complimenten vanuit SC Heerenveen voor de zeer goede en gezellige organisatie.

  Vrijwilligers, leden, publiek en sponsors...enorm bedankt dat jullie deze gezellige dag mogelijk gemaakt hebben! 

  Foto's: Lenus vd Broek & Jan Bruinenberg