Sportpark Molenwiek
Kruistraat 3-50561 – 614 807
8471 HH Wolvegainfo@fcwolvega.nl

Scheidsrechters geslaagd voor cursus

Shirtuitreiking

Afgelopen februari zijn 5 leden van FC Wolvega begonnen met de cursus “Verenigingsscheidsrechter”. Hiervoor waren er één keer per maand een bijeenkomst bij FC Oldemarkt, daarin kregen zij aan de hand van beelden uitleg over het vak van scheidsrechter. De cursus werd gegeven door Sven Keller, scheidsrechter en docent van de KNVB. Ook moesten de scheidsrechters een deel van een wedstrijd fluiten. Daarnaast moesten ze onder begeleiding 4 wedstrijden fluiten, hiervan moesten ze zelf een zelfreflectie maken en de begeleider van dienst moest een rapport maken hoe de wedstrijd is gefloten en wat de vorderingen waren.


De begeleiders waren de leden van de scheidsrechterscommissie: Ellen Boelen, Sarah Brinkkemper, Robert Koopmans en Peter Hogeboom.
Begin mei waren de cursisten geslaagd voor de opleiding. Hiervoor kregen zij de diploma en de bij behorende badge voor op het shirt. Ook FC Wolvega is trots op deze heren. Zij kunnen nu wedstrijden fluiten in een scheidsrechtershirts, die zij als beloning hebben gekregen van FC Wolvega.

De geslaagde scheidsrechters zijn: Berry Oosterhof, Jordy Gouma, Joost Roeles, Bjorn Koopmans en Norbert Brinkkemper. Namens FC Wolvega, gefeliciteerd!

Diploma