Sportpark Molenwiek
Kruistraat 3-50561 – 614 807
8471 HH Wolvegainfo@fcwolvega.nl

Verslag Pupil vd Week Siem Brandon

Op zaterdag 16 oktober mocht ik, Siem Brandon pupil van de week zijn bij de wedstrijd FC Wolvega tegen V.V. Zuidhorn. Ik werd ontvangen in de bestuurskamer en daarna mocht ik mee naar de kleedkamer. Daar luisterden de spelers naar harde muziek en heb ik kennisgemaakt met alle spelers, de trainers en leiders. 

Tijdens de warming up mocht ik meedoen en dit vond ik erg leuk. 

De hele wedstrijd heb ik in de dug out gezeten en naar de wedstrijd mogen kijken.

FC Wolvega begon goed aan de wedstrijd en kwam al in de 13de minuut met 1-0 op voorsprong. Helaas duurde dit maar kort want snel daarna maakte de tegenpartij de 1-1. Niet veel later werd er weer gescoord en stond Wolvega weer op voorsprong! Het bleef daarna nog even spannend maar uiteindelijk was de tegenpartij sterker en hebben ze met 2-3 van FC Wolvega gewonnen.

Na de wedstrijd kreeg ik van mijn favoriete speler Jakko Veenstra een bal met alle namen erop. Deze bal heeft een mooi plekje op mijn kamer gekregen.

Graag wil ik iedereen bedanken voor de leuke middag. 

Siem Brandon