• De Vriendenclub van FC Wolvega wenst al haar leden een gelukkig, sportief en vooral gezond 2023!

  In december 1997 is de Vriendenclub van FC Wolvega opgericht. De Stichting Vriendenclub FC Wolvega ondersteunt de voetbalvereniging FC Wolvega op verschillende manieren.

   In de loop der jaren heeft de Vriendenclub dankzij de donaties van hun leden diverse zaken gerealiseerd. Zo heeft de Vriendenclub de tribune gerealiseerd langs het hoofdveld. Maar daarnaast heeft men ook diverse materialen en machines voor de onderhoudsploeg aangeschaft en diverse donaties gedaan t.b.v. de jeugdopleiding en kleding voor coaches en spelers.

   De laatste jaren heeft de Vriendenclub financiële bijdrages geleverd t.b.v. de samenwerking met SC Heerenveen, aanschaf van pupillendoelen en trainingsmaterialen. Ook heeft de Vriendenclub een forse bijdrage gedaan van €6000  t.b.v. de upgrading van de toiletten in de nieuwe kantine en de realisatie van een prachtige fotowand. De meeste recente donatie is een financiële bijdrage van €7200 voor de nieuwe geluidsinstallatie.

   Wilt u ook FC Wolvega steunen? Word dan lid van de Vriendenclub! De Vrienden van FC Wolvega staan prominent op de borden van de Vriendenclub in de kantine. U kunt de Vriendenclub steunen voor (minimaal) € 45,00 per jaar. Hiermee steunt u uw club met allerlei projecten en zorgen we samen voor een bloeiende levendige vereniging waar iedereen zich welkom voelt.

  Link naar ledenformulier en vul uw gegevens in.

   Heb je tips of ideeën? Mail dan naar vriendenclubvanfcwolvega@gmail.com !