Sportpark Molenwiek
Kruistraat 3-50561 – 614 807
8471 HH Wolvegainfo@fcwolvega.nl

Nieuwe jeugdcommissie van start!

In de afgelopen jaren heeft de jeugdcommissie ontzettend veel werk verricht en kwam ook naar voren dat er behoefte was aan uitbreiding hiervan. Er is een initiatief opgestart om de juiste vacatures op te stellen en daarmee op zoek te gaan naar de juiste mensen op de juiste plekken. En dat is gelukt! Er is een vernieuwde jeugdcommissie onder leiding van de voorzitster Marieke Osinga. Karin Legger heeft aangegeven om het stokje mbt haar taken over te dragen na vele jaren fantastische inzet. Enorme dank Karin voor jouw tomeloze inzet voor de jeugdcommissie in de afgelopen jaren. Ook dank gaat uit naar Arno Wieringa die afgelopen seizoen interim voorzitter was en mede heeft bijgedragen aan de totstandkoming van de vernieuwde JC. Arno blijft gelukkig betrokken en gaat zich als coördinator Meisjesvoetbal inzetten voor deze groeiende categorie. 

Vlnr Louise Brandon, Wendy Kopmels, Marieke Osinga, Rene Greveling, Marieke Coehoorn, Marcella Ketelaar, Jakko Veenstra

Hierbij een korte introductie van alle leden:

Marieke Osinga (voorzitter):

Ik ben Marieke Osinga, ik houd van voetballen en ben hierin nog actief. Ik heb 2 voetballende kinderen van 6 en 9 jaar en hier ben ik graag bij betrokken. In het dagelijks leven ben ik directeur van een zorgorganisatie en ik hoop deze ervaring toe te kunnen voegen aan de vraagstukken die binnen de verenging spelen. Ik draag graag bij aan de ambitie van FC Wolvega, namelijk “opleiden en ontwikkelen”. De jeugd heeft de toekomst.

Louise Brandon (secretaris):

Mijn naam is Louise de Vries en ik zal de taak van secretaris voor mijn rekening nemen. Sinds een aantal jaren ben ik betrokken bij de club doordat 2 van mijn 3 kinderen voetballen. In het dagelijks leven werk ik als team coördinator jeugd en vanuit deze ervaring draag ik graag mijn steentje bij.

Rene Greveling (vice voorzitter en project coördinator):

Ik ben Rene Greveling, vader van 2 zonen, waarvan 1 een enthousiast voetballer is. Ik ben projectleider en heb vele jaren bestuur- en commissie ervaring binnen een andere sportvereniging. Naast vice voorzitter ben ik binnen de jeugdcommissie verantwoordelijk voor projecten.

Marieke Koehoorn (commissielid nieuwe leden en onderbouw):

Mijn naam is Marieke Koehoorn getrouwd en moeder van 3 jongens waarvan er nu 2 voetballen bij FC Wolvega. Bij FC Wolvega loop ik nu al heel wat jaren rond. Als kind als supporter van mijn broers en later toen er  een damesteam werd opgestart heb ik daar een aantal jaar bij gevoetbald.  Nu mijn kinderen bij FC Wolvega voetballen ben ik op andere manieren actief. De afgelopen jaren zat ik in de kantine- en activiteitencommissie en dus vanaf nu in de nieuwe jeugdcommissie.

Marcella Ketelaar (commissielid onderbouw en bovenbouw):

Mijn naam is Marcella Ketelaar. Getrouwd  met Patrick en moeder van Wesley, Lukas en Femm. Wesley is keeper bij de JO19-1 en Lukas speelt in de JO13-1. Wij vinden het als ouders erg belangrijk om betrokken te zijn bij de sporten van onze kinderen. En dit doen wij bij de jeugd, want die heeft de toekomst. 

Wendy Kopmels (commissielid communicatie/ activiteiten nieuwe leden, onder en bovenbouw):

Mijn naam is Wendy Kopmels, getrouwd en moeder van 2 jongens en 1 meid. Na jarenlang actief ouder geweest te zijn binnen de basisschool en jurylid voor de turnvereniging van mijn dochter, is het nu tijd om mijzelf in te zetten binnen de voetbalvereniging. Dit omdat mijn 2 zoons voetballen bij FC Wolvega. Afgelopen seizoen was ik al begonnen als commissielid van de activiteiten commissie. Komend seizoen zal ik naast de activiteitencommissie ook leider zijn van de JO17-2 en een onderdeel worden van de jeugdcommissie. Gezien het feit dat we nu een volledige formatie hebben binnen de jeugdcommissie ben ik er van overtuigd dat we een paar mooie seizoenen tegemoet gaan.

Jakko Veenstra (commissielid preventie en aanpak preventie en grensoverschrijdend gedrag):

Ik ben Jakko Veenstra, ik voetbal in het 1e elftal van FC Wolvega en werk als psychomotorisch therapeut bij Zorggroep de Stellingwerven. Mijn focus binnen de jeugdcommissie zal uitgaan naar het omgaan en tegengaan van ongewenst gedrag binnen de vereniging, wat er voor zorgt dat iedereen met plezier kan voetballen.