Sportpark Molenwiek
Kruistraat 3-50561 – 614 807
8471 HH Wolvegainfo@fcwolvega.nl

11 sept pasavond nieuwe kleding

Aanstaande woensdag 11 september zal er een pas- en bestelavond zijn van de nieuwe kledinglijn.

Tijdstip: 18:30- 20:30 uur

Sinds vele jaren worden trainingspakken en witte broekjes voor de jeugd gefinancierd uit een extern beschikbaar gesteld fonds. Dit fonds is al geruime tijd leeg en zijn de kosten voor vervanging en aanvulling van de pakken en witte broekjes steeds door FC Wolvega opgevangen. Er is nu sprake van een mix aan verschillende pasvormen en merken trainingspakken, waarvan wordt aangegeven dat ze niet prettig zitten. Dat geldt ook voor de witte broekjes; elastiek slecht, broekje te groot, te klein, verkleurd, kwijt geraakt of touwtje eruit.

Ouders geven aan liever zelf iets aan te schaffen. Daar komt bij dat de trainingspakken ook in vrije tijd worden gebruikt waar dit eigenlijk bedoeld is voor alleen de wedstrijddagen. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe moderne kledinglijn inclusief een special design wedstrijdshirt.

Samen met onze kledingleverancier Witmus Sport in Wolvega is een samenwerking aangegaan met Deventrade. Er is een nieuwe kledinglijn samengesteld van het merk Hummel welke via FC Wolvega, met korting, aangeschaft kan worden.

De bedoeling is om het huidige trainingspakken-uitleensysteem met ingang van dit seizoen te laten vervallen en ieder lid zelf een Hummel pak/set aan te laten schaffen dat dan op wedstrijddagen gedragen kan worden en desgewenst ook in de vrije tijd. Ook de witte broekjes moeten vanaf nu zelf worden aangeschaft. Voor kousen was dat overigens altijd al het geval. Wedstrijdshirts worden als gebruikelijk door de club beschikbaar gesteld. 

Lees meer over kledingplan