Sportpark Molenwiek
Kruistraat 3-50561 – 614 807
8471 HH Wolvegainfo@fcwolvega.nl

Ledenadministratie

Bij FC Wolvega hoef je niet direct betalend jeugdlid te worden, maar mag je eerst een aantal proeftrainingen volgen om daarna te bepalen of je lid wilt worden van FC Wolvega. Vanuit de jeugdcommissie wordt gekeken bij welk team je kunt proeftrainen. Als je bepaalt hebt dat je lid wilt worden dan wordt er opnieuw contact met je opgenomen vanuit de jeugdcommissie in welk team je kunt trainen en eventueel ook direct wedstrijden kan spelen.

Voor het aanmelden voor de proeftrainingen kan je mailen naar: nieuwjeugdlid@fcwolvega.nl

Mocht je nog vragen hebben dan kan je altijd bellen naar: Edwin Ruitenberg 06-53564546

Paul van der Most 06-20724035

De leden die toch van plan zijn om onze mooie vereniging te verlaten, door beëindiging van het lidmaatschap, worden verzocht dit voor 1 juni schriftelijk of per e-mail (ledenadministratie@fcwolvega.nl) door te geven aan de LEDENADMINISTRATIE.

Zegt u na 31 mei op, dan worden er alsnog Bondskosten voor volgend seizoen in rekening gebracht.

Elke speler in het amateurvoetbal kan de overschrijving digitaal laten regelen door zich te melden bij de nieuwe vereniging. Met behulp van Sportlink Club wordt de overschrijving dan in gang gezet.

Voor overschrijving naar een andere club dient men 15 juni aan te houden.

Ledenadministratie en tevens opgave seniorenleden Henk de Boer (aanmelden en opzeggen van seniorleden) Dr. Dreeslaan 22 N 8471 LG Wolvega 0561-614103 ledenadministratie@fcwolvega.nl

Download hier het aanmeldformulier en print deze uit, u kunt hem ingevuld inleveren bij Henk de Boer of mailen naar ledenadministratie@fcwolvega.nl