• Jeroen van den Berg nieuwe hoofdtrainer FC Wolvega 1

  5 jan 2024
 • Na meerdere positieve gesprekken zijn Jeroen van den Berg en FC Wolvega overeengekomen, dat de per volgend seizoen vacante positie van hoofdtrainer, door hem wordt ingevuld. Van den Berg (51 jaar) is woonachtig in Espel en werkzaam als docent lichamelijke opvoeding in Lelystad. Huidig hoofdtrainer Friso Bakker vertrekt aan het einde van dit lopende seizoen en zal per volgend seizoen aan de slag gaan als assistent trainer bij vv d’Olde Veste uit Steenwijk.

   FC Wolvega is zeer verheugd met de aanstelling van Jeroen. Momenteel is van den Berg hoofdtrainer bij BAS (Biddinghuizen). Daarvoor is hij ook actief geweest als hoofdtrainer bij SC Emmeloord en DESZ. Tevens is hij assistent geweest bij Urk 1 en Flevo Boys 1. Als speler kan Jeroen terugkijken op een aantal jaren betaald voetbal bij Cambuur en FC Groningen. Daarna is hij als speler actief geweest bij o.a. Tonego, Flevo Boys, VVOG en Urk.

   Een belangrijk uitgangspunt vanuit de club is doorstroom vanuit de eigen jeugd en het tweede elftal. Van den Berg herkent zich duidelijk in dit profiel en wil hier graag een positieve bijdrage aan leveren. Een belangrijke reden voor van den Berg om bij Wolvega aan de slag te gaan, zijn de positieve geluiden die rondgaan over FC en de klik met een afvaardiging van de spelersgroep tijdens het eerste gesprek.

   Ook via deze weg willen we Jeroen van harte welkom heten bij onze club. We wensen hem een goede afsluiting bij BAS toe en een goede voorbereiding op komend seizoen bij FC Wolvega.

   Technische Commissie en bestuur FC Wolvega

 • vlnr Jan Hendrik Pesman (Technische Commissie), Jeroen van den Berg, Germ Jan de Jong (Voorzitter)