• Jappie Visser nieuwe trainer FC Wolvega 2 seizoen '24/'25

  23 jan 2024
 • Na verschillende positieve gesprekken zijn Jappie Visser en FC Wolvega overeengekomen, dat Visser per volgend seizoen de trainer wordt van FC Wolvega zaterdag 2. Visser is momenteel trainer van het derde elftal op de zaterdag. Visser is 37 jaar oud en woonachtig in Wolvega. In het dagelijks leven is hij werkzaam bij Randstad.

   Als TC vinden we de doorstroom vanuit de jeugd naar de senioren een belangrijk speerpunt. Visser zal zich daar ook actief voor inzetten. Het tweede elftal, momenteel spelend om de bovenste plaatsen, heeft zich de afgelopen seizoenen knap opgewerkt en speelt nu reserve 1e klasse. 

  Visser heeft in het verleden zelf ook het paarse shirt gedragen. Zowel in de jeugd als in de senioren.  In 2012 heeft hij een uitstapje gemaakt richting Willemsoord. Daar heeft hij enkele seizoenen gevoetbald. In het verleden heeft Visser ook jeugdteams getraind binnen onze club, inmiddels is hij al weer enkele seizoen trainer van ons derde elftal.

  Als TC zullen we ons binnenkort buigen over de ontstane vacature binnen het derde elftal. Deze vacature willen we ook graag invullen.

  Wij zijn blij met de aanstelling van Jappie als trainer van het tweede en wij wensen hem alvast veel succes!

  TC FC Wolvega.