Sportpark Molenwiek
Kruistraat 3-50561 – 614 807
8471 HH Wolvegainfo@fcwolvega.nl

Grote Clubactie: we zijn gestart! Extra informatie inleveren papieren loten.

Inleveren papieren loten Grote Club Actie

Inmiddels zijn we 2.5 week bezig met de Grote Club Actie en hebben we 30% van ons doel bereikt. We zijn goed bezig met zijn allen, maar we zijn er natuurlijk nog lang niet. Heel veel loten zijn online verkocht, maar ook zijn er veel loten met de pen ingevuld. Deze loten zullen met de hand worden ingevoerd, zodat ook deze loten mee worden genomen in de actie.

Aanstaande zaterdag 10 oktober 2020 vanaf 8 uur zal er bij het wedstrijdsecretariaat een box staan waar je deze loten kan inleveren. Je kunt jouw loten aan jouw leider of trainer geven of je mag ze zelf in de box doen.

Veel leden hebben inmiddels 5 loten gekocht of verkocht, helaas lang nog niet iedereen. Nogmaals, om onze club te helpen en ons doel te bereiken is het gezamenlijke doel dat we deze 5 loten per persoon (ver)kopen. Alvast heel erg bedankt voor jullie inzet.

Extra informatie Grote Club Actie:

FC Wolvega is sinds afgelopen zaterdag 19 september gestart met de Grote Club Actie. We merken dat er hier en daar vragen zijn over de verkoop van de loten en de wijze van QR codes. Hieronder meer informatie.

QR code en de loten
De QR code blijft oneindig geldig. Ons doel is dat elke speler in totaal minimaal 5 loten verkoopt. Je hebt dus van jouw leider of trainer ook 5 loten ontvangen. Op de manier waarop wij nu online de loten verkopen (met QR code of gewoon met de pen invullen) heb je dus wel 5 loten ontvangen. Misschien heb jij wel 5 mensen welke dit met de hand willen invullen. 

Als jij 5 loten hebt verkocht, met QR en/of met de pen ingevuld, ben je in principe klaar met jouw deel. Je kunt de loten met een QR code weggooien. De loten welke met de pen zijn geschreven, zullen weer moeten worden ingeleverd. FC Wolvega moet deze formulieren zelf handmatig invoeren voor de afschrijving van het bedrag. Er komen meerdere momenten om deze in te leveren bij de coördinatoren, data volgt snel. Ons advies is om deze loten weer bij jouw leider of trainer in te leveren. We hopen natuurlijk dat je probeert om nog meer loten te verkopen. Als je namelijk meer dan 20 loten verkoopt, maak je ook nog eens kans op extra prijzen zoals een Spelcomputer. 

Iedereen die jij een lot hebt verkocht, krijgt zijn lotnummer per email toegestuurd.

In het volgende filmpje kan je dit nog eens bekijken.

Om helemaal duidelijk te zijn, hebben we ook de volgende omschrijving met jullie gedeeld. 

Instructie lotenverkoop

Voor meer informatie kan je je wenden tot de coördinatoren Michel van Nieuwkoop (06-36279690) of Sander Stroop (06-13159929).

Wij wensen jullie team alvast veel succes en rekenen op jullie.

Vriendelijke groet namens FC Wolvega,

Michel van Nieuwkoop en Sander Stroop, coördinatoren Grote Clubactie

Aan iedereen die FC Wolvega een warm hart toedraagt:

FC Wolvega doet dit jaar mee aan de Grote Clubactie.  Een mooie actie, welke direct geld voor onze sportvereniging oplevert.

De opbrengst wordt aangewend aan materiaal voor veldonderhoud, hier is dringend behoefte aan. Daarbij kan gedacht worden aan een grasveger voor het kunstgrasveld en een trekker. Om deze materialen goed te kunnen houden, is er ook een grote schuur/hok nodig waar deze materialen in kunnen worden ondergebracht.