Sportpark Molenwiek
Kruistraat 3-50561 – 614 807
8471 HH Wolvegainfo@fcwolvega.nl

FC Wolvega en Hoekstra Installatie Heerenveen-Wolvega gaan een langdurige samenwerking aan

De sponsorcommissie van FC Wolvega en vestigingsleider Piet Doorn van Hoekstra Installatie zijn een nieuw 5 jarig sponsorcontract overeengekomen. Zaterdag 21 november is de teamfoto met Piet Doorn namens Hoekstra Installatie, spelers en begeleiding van FC Wolvega JO17-1 gemaakt.

Hoekstra Installatie steekt het team FC Wolvega JO17-1, uitkomend in de Hoofdklasse, in een nieuw wedstrijd tenue inclusief sporttassen met het nieuwe bedrijfslogo. Ook zal Hoekstra Installatie zichtbaar zijn met een nieuw reclamebord langs het hoofdveld op Sportpark Molenwiek en met een advertentie in de programmaboekjes bij de thuiswedstrijden van FC Wolvega 1.

FC Wolvega is zeer blij met de steun van Hoekstra Installatie en hecht veel waarde aan de langdurige samenwerking. Hoekstra Installatie heeft gezondheid en bewegen hoog in het vaandel staan en vindt het belangrijk dat de jeugd de mogelijkheid wordt geboden om te kunnen blijven sporten. Ook vanuit maatschappelijk oogpunt toont het bedrijf hiermee haar betrokkenheid in de regio. Hoekstra Installatie zal bij de activiteiten voor de sponsoren regelmatig aanwezig zijn en met het team FC Wolvega JO17-1 ook op vele voetbalvelden in Noord Nederland zichtbaar zijn. Piet Doorn en de sponsorcommissie van FC Wolvega zijn verheugd en kijken uit naar de langdurige en sportieve samenwerking.

 Hoekstra Installatie Heerenveen-Wolvega is totaalinstallateur. Voor diverse marktsegmenten biedt het bedrijf een passende oplossing met betrekking tot elektrotechnische en werktuigbouwkundige vraagstukken. Het bedrijf bedient de markt in Noord Nederland en is innovatief op het gebied van gas, water, elektra, luchtbehandeling, verwarming, airconditioning, sanitair, camera-systemen, brandmeldinstallaties en beveiligingsinstallaties.

Foto’s: Lenus vd Broek

Erik Lamsma (sponsorcommissie), Piet Doorn (vestigingsleider Hoekstra Installatie)