Sportpark Molenwiek
Kruistraat 3-50561 – 614 807
8471 HH Wolvegainfo@fcwolvega.nl

Corona update 1: competities amateurvoetbal niet hervat. Sportpark gesloten tot 28 april.

Om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen heeft het kabinet extra maatregelen afgekondigd welke betekenen om alle voetbalwedstrijden voor dit seizoen af te lasten. Sportaccommodaties blijven tot 28 april gesloten. Wij wachten nadere berichtgeving af of er eventueel wel weer getraind kan worden na 28 april.  

  • Er zullen alleen de noodzakelijke schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden plaatsvinden in beperkte gezelschappen met inachtneming van de gepaste persoonlijke afstand (betreffende verantwoordelijke personen zijn geïnformeerd).
  • Alle vergadering zullen zoveel mogelijk telefonisch plaatsvinden of op een later tijdstip gehouden worden. Graag informatie inwinnen bij de organisator van de vergaderingen. Bij een absolute noodzaak om fysiek te vergaderen dan graag max 8 personen en in acht nemen van de 1.5 m afstand.
  • Toegang tot sportpark is alleen mogelijk met toestemming van het bestuur. Wij doen hierbij ook een dringende oproep aan ouders om hun kinderen te instrueren niet op het sportpark te komen.

Wij rekenen op een ieder zijn/haar verantwoordelijkheid om de commissies, trainers, leiders en betrokken personen te informeren.
Last but not least; houd rekening met elkaar en respecteer ieders kijk op deze situatie. 

Bestuur FC Wolvega

https://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/uitgelicht/59781/competities-amateurvoetbal-niet-hervat