Sportpark Molenwiek
Kruistraat 3-50561 – 614 807
8471 HH Wolvegainfo@fcwolvega.nl

Afscheid spelers FC Wolvega 1

Na afloop van de thuiswedstrijd tegen SC Veenwouden afgelopen zaterdag, werd er afscheid genomen van drie spelers. Naast een bos bloemen kreeg men nog een mooi aandenken vanuit de selectie.

Jakko Veenstra

Zes jaar gespeeld in het eerste elftal verdeeld over twee periodes.  Kampioen geworden in 2018-2019 en gepromoveerd naar de tweede klasse. Een spits met enorm veel energie welke ook anderen in staat stelt om te scoren. Jakko zal blijven voetballen alleen dan in een lager elftal.

David Micitis

Acht jaar gespeeld in het eerste. Heeft promotie meegemaakt naar de derde klasse in het seizoen 2017-2018 en het jaar daarna kampioen geworden waardoor er promotie naar de tweede klasse volgde. Een echte FC Wolvega voetballer aangezien hij zijn hele carrière bij ons gevoetbald heeft. De combinatie aankomend ouderschap en studeren heeft hem doen besluiten om voorlopig te stoppen met voetballen. 

Anne Faro

De nestor van het eerste! Heeft in totaal 15 jaar in een eerste elftal gevoetbald. Eerst 10 jaar in de zondag 1 en de laatste 5 jaar in zaterdag 1. Is kampioen geworden met de zondag 1 in 2015-2016 waarna promotie volgde naar de eerste klasse. Bij de zaterdag 1 heeft hij promotie meegemaakt naar de derde klasse in het seizoen 2017-2018 en het jaar daarna kampioen geworden waardoor er promotie naar de tweede klasse volgde. Ook Anne is een echte FC Wolvega voetballer aangezien hij zijn hele carrière bij ons gevoetbald heeft. 

Enorme dank gaat uit naar deze mannen met een echt paars hart en de inzet welke zij hebben laten zien in de FC Wolvega elftallen. Wij blijven jullie natuurlijk graag zien op het Sportpark Molenwiek.

De laatste thuiswedstrijd tegen SC Veenwouden werd overigens verloren met 2-5.

Foto: Meine Bosma

Foto’s: Lenus vd Broek