Sportpark Molenwiek
Kruistraat 3-50561 – 614 807
8471 HH Wolvegainfo@fcwolvega.nl

Aanvang trainingen op nieuw kunstgrasveld

Wat een gigantische mijlpaal voor FC Wolvega! Een droom is uitgekomen waarbij wij onze leden op een fantastisch mooi kunstgrasveld kunnen laten trainen en voetballen! Onze partner Antea Groep samen met onze rotsen in de branding, Anne Mulder en Tonnie de Vries, hebben enorm hard gewerkt om dit mogelijk te maken. Enorme dank daarvoor. Helaas kunnen wij vanwege Covid-19 geen mooi openingsfeest organiseren, maar dit zal absoluut plaatsvinden wanneer de mogelijkheid daar weer voor geboden zal worden.

Hieronder een mooie foto en video rapportage van het kunstgrasveld en hoofdveld waar inmiddels de nieuwe dug outs en zitbankjes staan.

foto’s: Meine Bosma

 

Nadat de overheid heeft aangegeven dat er weer gesport kon worden, hebben wij gebruik kunnen maken van het sportveld bij het Lindecollege. Een mooi gebaar waar wij onze dank voor uitgesproken hebben.

Nu komt de tijd dat we weer terug gaan naar ons eigen mooie sportpark. Als bestuur hebben wij afgesproken dat vanaf 2 juni as. de trainingen plaats kunnen vinden op het nieuwe kunstgrasveld. Dit volgens het huidige schema.

Trainingsschema Kunstgras juni2020

Ook willen wij de mogelijkheid bieden aan de teams om langer door te kunnen trainen en ook eerder aan te kunnen vangen in het nieuwe seizoen. Dit betekent dat de teams door kunnen trainen tot 3 juli en aan kunnen vangen vanaf 3 augustus. Wij willen de trainers samen met de leiders de leiding laten nemen richting de teams om te communiceren tot wanneer exact getraind gaat worden. Wij begrijpen namelijk dat de behoefte en beschikbaarheid per team kan variëren. Hierbij hopen wij ook op een onderling overleg tussen trainers en leiders om elkaar hierin te ondersteunen om spelers de mogelijkheid te bieden om te trainen bij andere teams eventueel.

Wij vragen hierbij wel om de volgende maatregelen in acht te (blijven) nemen:

– De Covid-19 richtlijnen moeten opgevolgd worden. Graag een beroep op ieder zijn/haar verantwoordelijkheid. Vanaf 1 juni mag ook de jeugd van 13 t/m 18 jaar weer zonder 1,5 meter afstand voetballen en trainen (net als eerder al de kinderen t/m 12 jaar).

– Begeef je op het sportpark alleen op de bestrating richting het kunstgrasveld. Zowel naast de bestrating als de oefenhoek is opnieuw ingezaaid en mag dus niet betreden worden. Let aub ook met trainen hierop dat er niet onnodig ballen terecht komen.

Met sportieve groet,

Bestuur FC Wolvega