Sportpark Molenwiek
Kruistraat 3-50561 – 614 807
8471 HH Wolvegainfo@fcwolvega.nl

Aanmelden bij FC Wolvega

Wil jij graag op voetbal? Kom dan bij FC Wolvega!
Wanneer je graag bij een leuke vereniging wil gaan voetballen, ben je bij FC Wolvega aan het juiste adres! Vanaf 4 jaar kan jij je al aanmelden.
Eerst mag je vier keer vrijblijvend meetrainen en wanneer je dan nog steeds heel graag op voetbal wil, schrijf je je officieel in en wordt er een passend team voor je gezocht.

Proeftraining
Voor het aanmelden van een proeftraining mail je naar: Nieuwjeugdlid@fcwolvega.nl t.a.v. Paul van der Most en Edwin Ruitenberg. Zij maken met jou een afspraak om bij het juiste team mee te trainen.

Wanneer je zeker weet dat je lid wil worden van onze vereniging, vul je het  onderstaande aanmeldformulier in. Heb je eerst nog vragen of twijfels, mag je altijd eerst nog mailen naar bovenstaand emailadres van Paul en Edwin. Kijk ook alvast op deze link, hier kun je veel informatie over trainingen, wedstrijden en kantinediensten vinden.

FC Wolvega werkt samen met Sportlink. Sportlink is een administratie-en organisatieprogramma voor verenigingen. De adresgegevens worden na aanmelding in dit programma geplaatst.

* Velden met een rode lijn zijn verplicht.


 

Contributieverplichting
Door inzending van het formulier verbindt men zich tot nakoming van zijn contributieverplichtingen. Het contributieseizoen loopt van 1 juni tot 31 mei. Op de website van FC Wolvega kunt u bij het kopje ‘Vereniging’ de contributie per leeftijd/categorie vinden: Contributie.

Opzeggen
We gaan ervan uit dat leden vele jaren met veel plezier bij FC Wolvega voetballen, maar een eventuele opzegging dient voor 30 mei, schriftelijk bij de ledenadministrateur te geschieden, bij tussentijdse opzegging is het gehele jaar contributie verschuldigd. De kosten die FC Wolvega voor een lid betaald aan de KNVB worden in rekening gebracht aan  tussentijds opzeggen.

Email-leden administratie: Henk de Boer ledenadministratie@fcwolvega.nl
Graag onder vermelding van: Naam, Team, Geboortedatum.

Tussentijdse aanmelding
Bij tussentijdse aanmelding wordt de contributie bepaald naar rato van het aantal nog resterende maanden van het seizoen.

Privacy policy
Bij aanmelding gaat u tevens akkoord met de privacy policy welke nagelezen kan worden op de website. Verwerking van je persoonsgegevens zal beperkt blijven tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt.