Sportpark Molenwiek
Kruistraat 3-50561 – 614 807
8471 HH Wolvegainfo@fcwolvega.nl

Aanmelden

Wil jij graag op voetbal? Kom dan bij FC Wolvega!

FC Wolvega werkt samen met Sportlink. Sportlink is een administratie-en organisatieprogramma voor verenigingen. De adresgegevens worden na aanmelding in dit programma geplaatst.

* Velden met een rode lijn zijn verplicht.


 

Contributieverplichting
Door inzending van het formulier verbindt men zich tot nakoming van zijn contributieverplichtingen. Het contributieseizoen loopt van 1 juni tot 31 mei. Hier kunt u de contributie per leeftijd/categorie vinden: Contributie.

Opzeggen
We gaan ervan uit dat leden vele jaren met veel plezier bij FC Wolvega voetballen, maar een eventuele opzegging dient voor 30 mei, schriftelijk bij de ledenadministrateur te geschieden, bij tussentijdse opzegging is het gehele jaar contributie verschuldigd. De kosten die FC Wolvega voor een lid betaald aan de KNVB worden in rekening gebracht aan  tussentijds opzeggen.

Email-leden administratie: Henk de Boer ledenadministratie@fcwolvega.nl
Graag onder vermelding van: Naam, Team, Geboortedatum.

Tussentijdse aanmelding
Bij tussentijdse aanmelding wordt de contributie bepaald naar rato van het aantal nog resterende maanden van het seizoen.

Privacy policy
Bij aanmelding gaat u tevens akkoord met de privacy policy welke nagelezen kan worden op de website. Verwerking van je persoonsgegevens zal beperkt blijven tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt.