Sportpark Molenwiek
Kruistraat 3-50561 – 614 807
8471 HH Wolvegainfo@fcwolvega.nl

OVI: sponsor van verlichtingsinstallatie FC Wolvega

OVI-Enschede bestaat ruim 30 jaar en werkt in Nederland, België en Duitsland. OVI staat voor Onderhoud Verlichtingsinstallaties. Wij houden ons bezig met zowel het leveren en plaatsen als het onderhouden van lichtinstallaties.

Door onze jarenlange ervaring met het plaatsen van masten en verschillende types verlichtingsarmaturen zijn wij in staat om werkzaamheden uit te voeren aan iedere lichtinstallatie. Deze lichtinstallaties plaatsen we onder andere op sportvelden, maar ook op bedrijfsterreinen, stadions, vliegvelden en containerterminals.

OVI-Enschede is LED partner van Philips en AAA-Lux, de twee grootste en meest betrouwbare partijen op de markt als het gaat om LED sportveldverlichting. Daarnaast geven wij advies aan sportclubs en gemeentes over subsidies. We hebben voorbeelden van clubs die daardoor zelf geen investering hebben hoeven doen. Het door ons ontworpen masthefsysteem is uniek in Nederland. Wij zijn in staat om hiermee zonder problemen over nieuw aangelegde (kunstgras)velden te rijden. Dit geeft veel voordelen voor de ingenieursbureaus en kunstgasleveranciers waarmee we samenwerken in de aanleg van nieuwe sportaccommodaties.

De verlichtingsinstallaties die we ontwerpen en aanleggen voldoen volledig aan de eisen die gesteld worden door de NOC*NSF en alle Nederlandse sportbonden. Omdat we VCA – gecertificeerd zijn, zijn we in staat om ook voor derden masten te plaatsen en aan te sluiten. Al onze monteurs zijn VCA gecertificeerd en beschikken over de benodigde certificering voor het klimmen en werken op hoogte.

Foto: Ledverlichting FC Wolvega

Foto: Voorbeeld ledverlichting OVI