Sportpark Molenwiek
Kruistraat 3-50561 – 614 807
8471 HH Wolvegainfo@fcwolvega.nl

FC Wolvega neemt afscheid van trainers en spelers FC Wolvega 1.

Na afloop van de oefenwedstrijd FC Wolvega – SCD’83 ( uitslag 5-1) heeft het Bestuur van FC Wolvega een woord van dank uitgebracht aan de vertrekkende trainers Pim Donker en Gregory Wismeijer en de spelers Friso Bakker, Lieuwe Oosterling en Dennis Schouwstra.

Voorzitter Germ Jan de Jong zette Pim en Gregory op het nieuwe kunstgrasveld in het zonnetje met blijk van waardering en een dankwoord. Germ Jan de Jong refereerde aan de mooie momenten in de afgelopen seizoenen waarbij niet alleen FC Wolvega 1 maar de gehele club de weg omhoog is ingeslagen. Pim en Gregory begonnen destijds met de spelersgroep in de 4e klasse. Ter nauwer nood werd degradatie naar de 5e klasse voorkomen maar in de seizoenen daarop, nadat was gekozen voor zaterdagvoetbal werd de weg omhoog ingezet. Via de nacompetitie in de 4e klasse en het kampioenschap in de 3e klasse werd vol trots in 2 seizoenen de 2e klasse bereikt. Pim en Gregory ontvingen als dank een mooi ingelijst shirt van FC Wolvega, het shirt dat ook voor het laatst door FC Wolvega Zondag 1 is gedragen en tevens het shirt wat de genoemde successen heeft meegemaakt. Ook ontvingen zij het kampioencertificaat behorend bij het kampioenschap in de 3e klasse als aandenken. Pim en Gregory enorm bedankt voor jullie inzet en energie, we hopen jullie vaker terug te zien op Sportpark Molenwiek, jullie zijn altijd van harte welkom! Beide mannen gaan nu verder met hun trainingscarri√®re bij SCD’83 (Pim) en vv Trinitas (Gregory).

Mooie bossen paars/witte bloemen en een dankwoord waren er ook voor Friso Bakker, Lieuwe Oosterling en Dennis Schouwstra. Spelers welke een grote bijdrage hebben geleverd aan de sportieve stappen omhoog welke FC Wolvega heeft gemaakt. Friso is inmiddels de nieuwe trainer van FC Wolvega 1 en Lieuwe en Dennis gaan een stapje lager voetballen. Hopelijk kan de FC Wolvega jeugd nog veel leren van deze mannen! Veel geluk, succes en vooral plezier nog allemaal!

Foto’s: Anoeska de Jong