Sportpark Molenwiek
Kruistraat 3-50561 – 614 807
8471 HH Wolvegainfo@fcwolvega.nl

De nieuwe Sponsorbrochure is gereed!

De afgelopen jaren heeft de sponsorcommissie een stabiel en krachtig sponsorbestand vast kunnen leggen met daarin veel bedrijven en organisaties uit Wolvega en de nabije omgeving. 

Stuk voor stuk dragen zij FC Wolvega een warm hart toe met waardevolle sponsorbijdragen.

Sponsoren die begrijpen dat een verenging als FC Wolvega met bijna 600 leden deze financiële ondersteuning ook echt hard nodig heeft. Door de sponsorbijdragen is de vereniging in staat de contributie betaalbaar te houden en veel (neven)activiteiten voor de enthousiaste leden te organiseren. Met de uitvoering van het Masterplan voor een complete upgrading van ons Sportpark Molenwiek met o.a. de aanleg van een kunstgrasveld, de realisatie van nieuwe verlichting rondom het hoofdveld en de recente renovatie van het clubgebouw laat FC Wolvega zien toekomstbestendig te willen zijn. Daarnaast kunnen we op deze manier iedereen in Wolvega en omstreken die in voetbal geïnteresseerd is, op een kwalitatieve wijze laten genieten van deze sport. Daar we als vereniging de ambitie hebben om bovenstaande te borgen voor nu en in de toekomst is het essentieel dat we sponsoren weten te binden aan en te behouden voor onze fantastische vereniging.

Wij hebben juist daarom een nieuwe sponsorbrochure uitgebracht om u een indruk te geven van de verschillende sponsormogelijkheden binnen voetbalvereniging FC Wolvega.

Door hier te klikken krijgt u alle sponsormogelijkheden te zien.

Naast de bestaande mogelijkheden gaan wij ook graag met u in gesprek om nieuwe ideeën te

ontwikkelen en oplossingen op maat te vinden. Dus neem gerust vrijblijvend contact met ons op zodat wij uw wensen om kunnen zetten naar passende oplossingen.

U kunt ons bereiken via sponsorcommissie@fcwolvega.nl en uiteraard kunt u ons altijd aanspreken op Sportpark Molenwiek.

Namens FC Wolvega willen wij u alvast vriendelijk bedanken voor uw interesse.

Met sportieve groet,

Sponsorcommissie FC Wolvega