• 11 maart NL Doet! Aan de slag met 45 vrijwilligers!

  10 mrt 2023
 • zaterdag 11 maart a.s. is het weer tijd voor NL Doet bij FC Wolvega! We gaan aan de slag met zo'n 45 vrijwilligers. Grote klasse!

   Elk jaar in maart organiseert het Oranje Fonds deze grote vrijwilligersactie. NLdoet zet de vrijwillige inzet in de schijnwerpers en activeert door een publiekscampagne zoveel mogelijk Nederlanders om een dag vrijwilligerswerk te doen en zo te ervaren wat ertoe doen als vrijwilliger met je doet!  Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Nog geen vrijwilliger? Dan kun je tijdens NLdoet ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn. Vrijwilliger zijn dóet iets met je.

  Bij FC Wolvega hebben we daarom diverse taken in kaart gebracht welke we op zaterdag 11 maart a.s. van 09.30 uur tot 12.30 uur willen realiseren op Sportpark Molenwiek.

  -          Schoonmaken en verven van de witte buitenmuur bij de entree (Kruistraat zijde)

  -          Schoonmaken van de reclameborden rondom het hoofdveld

  Dit is dan ook de reden dat er 's ochtends geen wedstrijden plaatsvinden op het hoofdveld. Alvast hartelijk dank aan de vrijwilligers voor de aangeboden hulp en tot zaterdag!
  Vele handen maken licht werk!

  Meer info / opgave