Quinten Wagter was Pupil van de Week

Zaterdagmiddag 4 februari 2017 was ik Pupil van de Week bij de competitiewedstrijd FC Wolvega – Delfstrahuizen. Wat had ik hier veel zin in! Samen met mijn vader, moeder en zusje werden we als VIP’s ontvangen en hebben we een hele gezellige middag gehad.

Ik mocht in de kleedkamer kennismaken met de spelers van FC Wolvega en meedoen met de warming up. Na de warming up liep ik naast de scheidsrechter met het hele team het veld op. Voordat de wedstrijd begon mocht ik de aftrap doen, heel spannend!

De wedstrijd heb ik vanuit de dug out bekeken, ik zat naast de wisselspelers. Uiteindelijk heeft FC Wolvega de wedstrijd verloren, maar dat maakte mij niet uit, want ik mocht bij de keeper van de tegenstander scoren.

Na afloop van de wedstrijd kreeg ik ook nog mooie verrassingen, o.a. van verdediger Stefan Oostra van FC Wolvega een mooie bal met de handtekeningen van alle spelers. Dit allemaal met wat drinken en iets lekkers erbij.

Het was een middag om nooit te vergeten! FC Wolvega bedankt!

Quinten Wagter – JO11-1