FC Wolvega MO15 wint in Sneek de halve beker finale

Donderdag avond 20 april was het zover de halve finale voor de beker tegen Boso-Sneek stond op het programma.
Daar aangekomen lekkere warming up gedaan op het hoofdveld begeleid door muziek,
ze hadden niks aan het toeval overgelaten in Sneek.
Het fluitsignaal klinkt en daar gaan we ,gelijk volle bak er boven op dat resulteerde al vrij vlot in een paar kansen maar helaas mocht het nog niet zo zijn.
Uit een hoekschop van Lyan weet onze voorstopper Elza de 0-1 op het scorebord te zetten, helaas verzuimen we om deze voorsprong verder uit te bouwen en is dit ook gelijk de ruststand.

De tweede helft zit de spanning er nog vol op, door een kleine onoplettendheid van onze achterhoede weet Sneek de 1-1 erin te prikken.
We moesten de meiden weer even wakker schudden en ja hoor Nienke scoort de 1-2 door een assist van Tara, de koppies stonden weer goed en er werd keihard gewerkt .
Gelukkig slaagt Tara erin om de 1-3 erin te schieten door samen met Eva de druk vol op hun achterhoede te houden, dit geeft toch wat meer rust(vooral langs de kant).
De meiden hadden de smaak te pakken en wilden meer, Sneek bezweek onder de druk en kwam er niet meer uit wat voor hun resulteerde in een eigen doelpunt 1-4.
Wat een geweldige avond voor de meiden ,ze mogen 10 juni in Emmen de finale spelen voor de beker waar onze tegenstander Alcides of Veendam zal worden.
Dan wil ik ook even alle meegereisde supporters bedanken, top dat jullie er allemaal waren dat doet ons goed.