Erik van der Meulen stopt bij FC Wolvega

erik-vd-meulenTrainer/coach Erik van der Meulen heeft recent het FC Wolvega bestuur aangegeven, na het lopende seizoen, te stoppen als hoofdtrainer van de Zondag Senioren A selectie. Erik stelde aan een nieuwe uitdaging toe te zijn. Aangezien de trainerscarrousel steeds eerder gaat draaien, wil hij zich nu alvast op een volgende stap orienteren.

Erik begon in 2014 zijn trainerschap in de 2e klas nadat Zondag 1 het seizoen daarvoor gedegradeerd was uit de 1e klasse. In zijn eerste trainersjaar werd direct een periodetitel behaald. In de toen volgende nacompetitie kwam het helaas nog niet tot een promotie, maar in het voetbalseizoen 2015 / 2016 behaalde de Zondag 1 terecht de titel met goed en verzorgd spel. Rechtstreekse promotie naar de 1e klas was een feit!

In het huidige seizoen laat de Zondag 1, ondanks slechts 14 selectiespelers, weer verzorgd voetbal zien. Na de winst tegen FVC afgelopen zondag lijkt aansluiting met de middenmoot weer reëel.

Wij hebben veel waardering voor de wijze waarop Erik zijn werk bij FC Wolvega doet en wensen hem alvast veel succes in zijn verdere trainersloopbaan.

Bestuur FC Wolvega