• FC Wolvega 1 & 2 winnen verdiend.

3 apr 2023
  • Afgelopen zaterdag was, ondanks het beperkte programma, toch een geslaagde voetbalmiddag bij FC Wolvega. Om 12:30 uur trapte FC Wolvega 2 af tegen de koploper DZOH 2. Onder het toeziend oog van veel supporters was het FC Wolvega 2 met veel balbezit, maar een op de counter loerend DZOH 2. Direct in de tweede helft was het DZOH 2 met de openingstreffer. Een teken voor FC Wolvega 2 om de schroom nog verder van zich af te gooien. Na de verdiende gelijkmaker, volgde ook de 2-1 en werd in de slotfase, via een penalty, de eindstand bereikt van 3-1.

Het eerste elftal trad aan tegen de hekkensluiter SC Joure 1. Na een goede openingsfase waarbij 1-0 op het scorebord kwam, werd SC Joure wat sterker. Dit beeld trok zich ook wel door in de tweede helft zonder noemsenswaardige kansen voor beide ploegen. Naarmate de tweede helft vorderde kwam FC Wolvega 1 beter in het spel en volgde de 2-1. Hiermee was het verzet gebroken en had een hogere score uit kunnen vallen.

Na afloop barstte het feest los in de kantine met DJ Roderik en bleef het nog lang erg gezellig.